Wat zijn de verschillen tussen all-seasons, lente-herfst, zomer en winter dekbedden?

All seasons:

Een Yumeko all seasons dekbed is favoriet bij de meeste mensen. Het dekbed bestaat uit twee delen: een dun en luchtig zomerdeel (warmteklasse 4) en een lekker warm lente/herfst deel (warmteklasse 3). Deze delen kunt u gemakkelijk aan elkaar bevestigen met een rits of drukknoopjes, tot een ultiem superwarm winterdekbed (warmteklasse 1). 

Dit eco dekbed hebben we in warme wol, luxe 100% dons of plantaardig tencel.


Lente/herfst:

Een Yumeko lente/herfst dekbed is geschikt voor de meeste mensen die slapen in een gemiddeld verwarmde kamer. U kunt het dekbed in principe het hele jaar gebruiken. Alleen zou u in de warmste zomermaanden en de koude wintermaanden wellicht behoefte kunnen hebben aan respectievelijk iets koelers of warmers. 

We hebben Yumeko lente/herfst eco dekbedden (warmteklasse 3) gevuld met duurzaam ultrafluffy dons (halfdons, gewoon dons of deluxe) of met lekker zachte biologische wol of ademend en plantaardig tencel.


Zomer:

Onze zomerdekbedden (warmteklasse 4) zijn perfect voor het Nederlandse zomerweer. Lekker licht en luchtig voor de zonnige zomerdagen en toch warm genoeg voor de regenachtige, koele zomerdagen.

We hebben een Yumeko zomerdekbed in dons, linnen en wol. 


Winter: 

Een Yumeko winterdekbed is bedoeld voor de koude wintermaanden. Een heerlijk comfortabel dekbed waar u graag een winterslaap onder wilt houden. De Yumeko winterdekbedden (warmteklasse 2) zijn gevuld met lekker veel, crispy 100% dons of met vele zachte laagjes gekaarde wol. De koukleumen onder ons nemen dit dekbed ook vaak mee naar de lente en de herfst. Voor de zomermaanden is dit dekbed echter wel te warm.

We hebben Yumeko winterdekbedden in dons