Hoe kan ik mijn artikel(en) retourneren?

BESTELD VIA KLANTACCOUNT OF ALS GASTKLANT 
Je kunt je retour melden via deze pagina, of door in te loggen in je klantaccount. Je krijgt een retourlabel per mail. Deze plak je op de doos, die je dan inlevert bij een PostNL locatie. Na ontvangst storten we de betaling terug op de gebruikte betaalmethode. 

Vraag bij het versturen om een verzendbewijs, dan kun je de status van je pakket in de gaten houden. De klantenservice kan deze ook nodig hebben als je ons vraagt naar de status van je retour en de terugbetaling. 

BESTELD VIA BOL.COM OF NRC 
Als je bestelling via Bol.com loopt, kun je het retour aanmelden bij Bol.com.
Het retourlabel wordt dan ook via Bol.com verstrekt.
Voor retourneringen besteld via de NRC Webwinkel kun je mailen met 
klantenservice@nrcwebwinkel.nl

BESTELD MET CADEAUBON VAN YUMEKO OF POSTCODE LOTERIJ 
Je kunt een retour melden door in te loggen in je klantaccount, of meld de retour aan zonder account. Je krijgt een retourlabel per mail. Deze plak je op de doos, die je dan inlevert bij een PostNL locatie. Na ontvangst storten wij eventuele betalingen terug op de gebruikte betaalmethode. De rest van de waarde storten we terug op de cadeaubon. 

LET OP: je hebt 14 dagen om aan te geven dat je wil retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na de dag dat je het product hebt ontvangen. Als je meerdere artikelen in één keer besteld hebt, dan begint deze termijn te lopen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen. Vanaf het moment dat je hebt aangegeven het artikel te willen retourneren, moet je het binnen 14 dagen versturen. 

Retourneren kan onder de volgende voorwaarden: 

  • Het artikel is ongebruikt en onbeschadigd. Natuurlijk mag je je nieuwe item wel voorzichtig uitpakken om de kleur, het formaat en het materiaal te beoordelen.
  • Het artikel wordt geretourneerd in de originele en onbeschadigde verpakking.

  • Artikelen die je niet kunt retourneren: 

    • Producten die speciaal voor jou op maat gemaakt zijn. 
    • Cadeaukaarten die al zijn verzilverd