Welk vulmateriaal past bij mij?

Dons:
Een kussen van eendendons is veerkrachtig; u kunt er goed in wegzakken. Het kussen is licht en dus makkelijk te verplaatsen in uw slaap, goed vormbaar en ventileert prima.
Naar donzen kussens

Dons Deluxe:
Een deluxe donzen kussen is gevuld met ganzendons en is daarom ultralicht. Ganzendons is nog veerkrachtiger dan eendendons omdat de donsvlokken groter zijn.
Naar donzen kussens

Halfdons:
Een halfdonzen kussen heeft de zachtheid van dons, maar doordat het kussen deels gevuld is met veertjes, behoudt het beter zijn stevigheid. Het kussen is goed vormbaar en ventileert prima.
Naar donzen kussens

Wol:
Wollen kussens zijn wat zwaarder en minder vormbaar dan dons en kapok. Uw hoofd zakt niet in het kussen. Wol ventileert uitstekend en is hypo-allergeen.
Naar wollen kussens

Kapok:
Kapok kussens zijn 100% plantaardig en van nature hypo-allergeen. Ze hebben een gemiddeld volume, zijn steviger dan donzen kussens en beter vormbaar dan wollen kussens. Kapok kussens gaan wat minder lang mee dan donzen en wollen kussens.
Naar kapok kussens

Natuurlatex met dons:
Het natuurlatex/donzen kussen is een ‘best of both worlds’: het heeft de veerkracht van latex en de zachtheid van dons. Door de latex kern houdt het kussen altijd z’n volume. Het 100% eendendons zorgt ervoor dat het kussen toch zacht voelt.
Naar dons latex kussens